Vi erbjuder både förebyggande och behandlande stresshantering för individer och grupper.

IMG 3306I en värld som snurrar snabbare är det allt fler som mår dåligt av det höga tempot, bristen på återhämtning och känslan eller realiteten av eller att inte kunna påverka sin situation.

Ibland handlar stress om att man som individ inte har rätt förutsättningar eller rätt verktyg att hantera stress, eller att man befinner sig på fel plats i en organisation, har fel arbetsuppgifter eller för lite eller för mycket ansvar. Det kan också vara själva organisationen, eller en del av en organisation som har ett för individen ohälsosamt klimat. Det kan vara grupper inom en organisation där dynamiken blivit fel, där deltagare inte får tillräckligt med resurser för att sköta sitt arbete, och så vidare. Stress kan med andra ord bero på många olika saker och uppstå i många olika situationer.

Vad som är vad kan vara svårt att få syn på när man befinner sig mitt uppe i en stressande situation. Men det är viktigt att bena ut var problemet finns, för att kunna åtgärda det och förebygga det på sikt.

Vi kan hjälpa både de/n drabbade individerna/individen, genom mindfulnessövningar, sinnesträning och självkännedoms-träning, ute i naturen och tillsammans med hästarna. Där får individen möjlighet att träna på hur man kopplar av, hur man känner igen stress-signaler från kroppen, hur man kan hantera stress i vardagen, hur man säger nej och sätter gränser.

Vi kan också hjälpa grupper och individer i organisationer att förstå vad det är som utlöser stress, hur man kan förebygga det, hur man kan hjälpa varandra och hur man ändrar negativa spiraler till positiva.

Vi erbjuder både återkommande sessioner och 6- eller 8-timmars heldagar.

Intervju före för att utreda era behov och uppföljning efteråt ingår alltid.

Kontakta Felicia Lundgren för en offert: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 046-532 43, 0768-95 98 68.

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedIn