IMG 7128I hästassisterad (eller hästunderstödd) coachning och hästassisterat lärande (Equine Assisted Learning, EAL) ligger fokus på lärande, utveckling och utbildning.

I EAL arbetar du som deltagare, enskilt eller i grupp, med ett team med hästar, minst en certifierad coach, organisationspsykolog eller annan expert på personal- och företagsutveckling och minst en hästspecialist.

I coachning med hästar är du och/eller ditt team här för att inhämta speciella färdigheter som i förväg definierats av ditt företag, dig som individ eller gruppen som helhet. Som till exempel att förbättra säljresultatet hos ett företag, utveckla ledarskapet hos en lärargrupp, utarbeta bättre kommunikationsstragegier i en ledningsgrupp, integrera nya medarbetare, hitta och utveckla resurstillgångar i ett arbetslag.

Coachning med hästar har en oerhörd potential att förändra både individers och gruppers framgångar i arbetslivet och privat.

Vill du veta mer om coahcning med hästar, kontakta Felicia Lundgren, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 046-532 43, 0768-95 98 68.

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedIn