IMG 9944Ettt företags eller organisationens största resurs är dess människor. Om du vill utveckla ditt företag, är det alltid lönsamt att investera i de anställdas utveckling och välbefinnande.

Kursdagar med olika fokus

Arbetslivet, precis som övriga livet, kräver att vi ständigt kan anpassa oss till nya situationer, relationer och grupper. Nu kanske mer än någonsin finns ett ständigt behov av lärande och växande.

Du vet vilka behov av utveckling och lärande ni har på ert företag eller i er organisation och vilka mål ni arbetar mot. Vi kan erbjuda er verktygen som förenklar den utvecklingen och stärker er alla.

På Horse & Nature coachar vi med hjälp av hästar, enligt Eagala-modellen och Taac-metoden. Båda två är experientiella (upplevelsebaserade) till sin natur, där lärandet sker genom att du tar aktiv del i något eller på annat sätt själv bildar dig en uppfattning av det du uppfattar och upplever. Upplevelserna ligger sedan till grund för reflektion och konkreta handlingsplaner.

Du och/eller ditt team får följa med ut i naturen för att träffa våra hästar och andra djur där de bor ute i markerna. Ingen ridning förekommer - och ingen tidigare erfarenhet av hästar eller andra djur behövs.

Under dagen ställs du och/eller ditt team inför olika utmaningar och situationer. Ni får möjlighet att prova olika strategier och lösningar på problem som dyker upp i samvaron med andra, när olika uppgifter ska lösas. Aktiviteterna är anpassade till de områden ni vill arbeta med och till de mål ni har.

Era mål kan handla om att stärka guppen, bli mer flexibla, använda era resurser bättre, ta större ansvar, öka kreativiteten, stärka ledarbli tydligare i er kommunikation. Eller kanske ännu mer konkreta mål som att öka försäljningen, ta hand om kunderna bättre, hitta era nya roller i en förändrad organisation.

IMG 7170Personalvård och stresshantering med retreat

Tempot är högt i dagens samhälle. Många lever stressiga liv och det kan vara svårt att hitta en balans där man känner att det också finns tid för den återhämtning vi alla beöver. Till oss kan du och/eller ditt team komma på retreat för att  lära dig koppla av (och ner!). Under en eller två (eller flera) dagar, får möjlighet att varva ner, hitta verktyg för att kunna stressa av och hitta balans i livspusslet.

En retreat i konsten att koppla av ger både andrum "här och nu" och ger dig och/eller ditt team verktyg att motverka utbrändhet och fysiska problem som uppstår på grund av stress.

Praktisk info

Ni är välkomna till oss på en heldag (8 timmar) eller en halvdag (6 timmar). Du och ditt team hinner arbeta med mycket under den tiden. Bäst effekt ger tiden här om ni kan komma tillbaka för uppföljning en eller flera gånger.

Du väljer själv om mat ska ingå i dagen. Vi ordnar med typisk skånsk mat och mongolisk och koreansk mat.

Vi kan för mindre sällskap (upp till ca 20 personer) erbjuda boende.

Stannar ni över natten bor ni i vårt vandrarhem, i gästhuset eller i någon av våra mongoliska jurtor. Läs mer om boendet här: www.trollskogensvandrarhem.se.

Kontakta oss för offert eller om ni vill veta mer om hur det går till och vad ni får av oss, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 046-532 43, 0768-95 98 68.

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedIn