IMG 0645Har du klienter där redan mottagen behandling inte når fram? Där framstegen avstannat? Där inget verkar hjälpa? Som just nu behöver något annat än vad samtal kan ge?

Behandlingar enligt EAGALA modellen och med Learning Animals verktyg är väldigt effektiva på att ringa in kärnproblemet/-en, och gör det snabbt. Hästarna å sin sida reagerar starkt på inkongruens och skyddar sig mot oärlighet, men är på samma gång väldigt inkluderande, accepterande och odömande i sitt bemötande.

Hos hästarna behöver inte problem verbaliseras, de kan bearbetas ändå.

I en hästgrupp finns en social dynamik som klienten blir en del av. Här kan problem med självbild lika väl som med omvärlden bearbetas. Alla hästar är olika individer och kan heller inte bemötas likadant, det sociala samspelet övas i varje session.

EAGALAs modell har med stor framgång använts för en rad olika tillstånd och problem, såväl för enskilda individer som par, familjer och grupper.
Hos oss arbetar hästarna tillsammans med en hästspecialist och en terapeut för att hjälpa klienten. Runt om oss har vi en fantastisk natur, som i själv också bidrar till läkning.

Vi på Horse & Nature erbjuder dina klienter hästunderstödd terapi.

Kontakta Felicia Lundgren för mer information om våra behandlingsalternativ, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., 046-532 43, 0768-95 98 68.

TechnoratiLinkedInPinterest Pin It