Människor tillsammans med hästarVälkommen på introduktionsdag, söndagen den 21 oktober kl 13-16. Då berättar vi för dig hur vi coachar med hästar och hur användbart vårt sätt att arbeta är vid team-, ledarskapsutveckling och personlig utveckling. Vi berättar också hur vi arbetar med hästassisterad psykoterapi och traumaterapi.

Under dagen är du utomhus, i naturen, tillsammans med hästarna. Det förekommer ingen ridning och du behöver inte veta något alls om hästar. Du bestämmer också själv hur nära hästarna du vill vara.

Att hjälpa och guida människor att växa och utvecklas med hästar är ett spännande arbete. Det händer mycket i människorna som kommer hit. Hästarna har en förunderlig förmåga att öppna upp och bjuda in till förändring.

Hästassisterad coachning, lärande, psykoterapi och traumaterapi hjälper dig att se dina egna reaktioner och mönster i olika situationer, vilket in sin tur visar dig hur du ser på dig själv och hur du upplever världen runtomkring dig. Först när du kan se det, kan du också fundera på om du vill ändra på något hos dig själv och hur du har valt att vara och leva. Hästarna hjälper dig att se dina mönster, men bjuder också in dig till att undersöka och prova nya lösningar, förhållningssätt och sätt att tänka, som du sedan kan använda i olika situationer och relationer. Via refletktion om vad som händer tillsammans med hästarna får du med dig dina nya insikter och lärdomar in i vardagen.

Av naturliga skäl kan vi inte demonstrera hästassisterad psykoterapi eller traumaterapi, så det är coachningen och den personliga utvecklingen du får prova på, men vi berättar gärna hur vi arbetar med hästarna i psykoterapi och traumaterapi.

 
Plats: Horse & Nature i Torna Hällestad (15 km öster om Lund)
Datum: 21 oktober, 13-16
Pris: 300:-
 
Dagen hålls på svenska och vid behov engelska.
 
Anmäl ditt deltagande till Katarina Felicia Lundgren, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 046-532 43, 0768-95 98 68
 
Varmt välkommen!
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedIn